Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.10.2019.

12:20

Gavrilović: Bez imperativa protiv Efesa

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da njegov tim bez imperativa putuje u Istanbul na gostovanje Anadolu Efesu u petom kolu Evrolige.

Izvor: SN

Autor: SN

Gavrilović: Bez imperativa protiv Efesa
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Pobeda nad Megom dala nam je prostora da "dišemo", ali sa druge strane kalendar je nemilosrdan i čeka nas prva nedelje u kojoj imamo "dupli program". Protivnik nam je prošlosezonski finalista Evrolige, odlična ekipa Efesa. Svesni smo da nemamo nikakav imperativ, ali ako želimo da poštujemo ovo što smo uradili u nedelju, trebalo bi da ne napravimo korak unazad", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Šuter Bili Beron kao pozitivnu stvar vidi gust raspored i redom utakmice sa Efesom, Himkijem, Cibonom...

"Stigli smo do važne pobede u ABA ligi, koja nam znači, jer treba krenuti od pozitivnog. Mnogi evroligaški timovi muče se u prvenstvima, ali ovo je tek početak duge sezone i treba da učimo iz prethodnog perioda. Ovo je početak teške nedelje. Turski tim ima dubinu, kvalitet, kao uostalom i svaka ekipa u Evroligi. Moraćemo kao tim i celina da odigramo dobru utakmicu. Sve kreće od odbrane, tu moramo da odigramo čvrsto i agresivno, da budemo strpljivi jer se utakmica igra 40 minuta", zaključio je Beron.

Utakmica između Efesa i Crvene zvezde igra se u utorak od 18.30 u dvorani "Sinan Erdem".

Evroliga, peto kolo:

Utorak:

18.00 Himki – Panatinaikos
18.30 Anadolu Efes – Crvena zvezda
20.00 ALBA – Olimpija Milano
20.45 ASVEL – Baskonija

Sreda:

18.00 CSKA – Olimpijakos
19.00 Žalgiris – Zenit
20.05 Makabi – Fenerbahče
20.30 Bajern – Real Madrid
21.00 Barselona – Valensija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve