Nova vest
Košarka

Petak, 25.10.2019.

00:00

Mirotić: Nastaviću da pomažem našem narodu i daće Bog da se ostali priključe VIDEO

Najbolji košarkaš Barselone Nikola Mirotić imao je veoma topao doček od strane navijača Crvene zvezde zbog svog humanitarnog rada.

Izvor: SN/PT

Autor: SN/PT

Mirotić: Nastaviću da pomažem našem narodu i daće Bog da se ostali priključe VIDEO
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pre ravno sedam dana medijskim nebom u Srbiji prostrujala je vest da je rođeni Podgoričanin kroz novu akciju obezbedio dom za sedmočlanu porodicu Kojović u Sjenici.

Mirotić je preko humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" donirao 30.000 evra kako bi otac Negoslav, majka Suzana i njihovo petoro dece dobili krov nad glavom.

Njegova Barselona gostovala je u Beogradu, gde je pobedila Crvenu zvezdu rezultatom 73:65 u hali "Aleksandar Nikolić".

"Srećan sam zbog pobede i zbog dočeka koji nisam očekivao, hvala navijačima Zvezde, hvala našem narodu. Dokazali su da se u životu greši, svi mi grešimo, a ovo je za mene bilo posebno, trofej koji sam dobio je najznačajniji u karijeri i pamtiću ovo dok sam živ. Za mene je ovo veliki motiv, nastaviću svoju misiju da pomažem našem narodu i daće Bog da se ostali sportisti uključe i da zajedno svi pomažemo ljudima kojima je jako potrebna pomoć", rekao je Mirotić.

Košarkaški gledano vratio si se iz NBA u Evroligu, kako to izgleda?

"Pet sezona u NBA treba malo vremena da se priviknem, ali trenutno ovde u Barseloni situacija je sjajna, trener Pešić me stavlja u situaciju da se komotno osećam. Večeras nisam zadovoljan svojom partijom, ali bilo mi je teško da igram posle svega, bio sam pun emocija. Kao ekipa smo odlično odigrali u drugom poluvremenu, trealo nam je malo vremena da shvatimo neke stvari, Zvezda je bila agresivna, a ovde je jako teško pobediti"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve