Nova vest
Košarka

Sreda, 23.10.2019.

21:10

Poraz Borca – MZT jedini neporažen u ABA 2 ligi

Košarkaši MZT Skoplje pobedili su Borac iz Čačka sa 76:69 (18:11, 20:28, 19:22, 19:8) u četvrtom kolu Druge ABA lige i ostali jedini neporaženi tim.

Izvor: MT

Autor: MT

Poraz Borca – MZT jedini neporažen u ABA 2 ligi
Foto: 2. ABA liga/MZT Skopje Aerodrom/Petr Stojanovski

Time se skopski tim izdvojio na čelu tabele tog regionalnog košarkaškog takmičenja sa skorom četiri od četiri, dok su Čačani drugi sa tri pobede i jednim porazom.

Obračun dva kvalitetna rivala protekao je u brojnim preokretima, a prema lokalnim reporterima, prevagnulo je iskustvo plavo-belih "roda" koji su se u poslednjoj četvrtini "vratili iz minus šest" i na kraju pobedili.

Trener makedonskog šampiona MZT Skoplje Đorđi Kočov nije krio nezadovoljstvo igrom svog tima i pored pobede, ističući da će morati da se odstrane propusti koji su pravljeni i na današnjem meču da se ne bi ponovili u narednim utakmicama.

Kapiten MZT Damjan Stojanovski je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 16 poena, Džabar Hindks je postigao 15, a Nuni Omot 14, dok je Bojan Ketevski imao dabl-dabl da 11 poena i 12 skokova.

U čačanskom timu najefikasniji je bio Brajs Džons sa 22 pogotka.

Košarkaši MZT Skoplje Aerodrom u sledećem kolu putuju u Crnu Goru gde će se sastati sa ekipom Sutjeske iz Nikšića, dok će Borac dočekati slovenačku Rogašku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve