Nova vest
Košarka

Sreda, 23.10.2019.

08:25

Birčević: Zbog ovoga treniramo, bilo je nemoguće ne pružiti maksimum VIDEO

Stefan Birčević, krilni centar Partizana, bio je oduševljen energijom u hali "Aleksandar Nikolić" i vrlo zadovoljan zbog pobede svog tima.

Izvor: SN/AK

Autor: SN/AK

Birčević: Zbog ovoga treniramo, bilo je nemoguće ne pružiti maksimum VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Košarkaši Partizana su ostvarili veliku pobedu nad favorizovanom Lokomotivom u 4. kolu Evrokupa, tako da sada neporaženi sede na čelu grupe B.

"Može se reći jedan od najtežih, iako su Venecija i Ritas dosta ozbiljni pogotovo na svom parketu, a Kuban je svakako jedan od favorita u Evrokupu. Ovo je jako bitna pobeda za nas, a iako smo u šutu za 3 poena bili jako loši uspeli smo uz pomoć navijača koji su nam dali dodatnu energiju da dođemo do pobede. Imali smo veliki broj ofanzivnih skokova, a igrali smo i agresivnu odbranu pa smo energijom sa tribina došli do nove pobede", rekao je Birčević.

Birčević je bio jedan od energičnijih igrača Partizana, bacao se za svaku loptu...

"Nemoguće je ne dati maksimum kada je ovakva atmosfera. Mi treniramo i igramo za ovakve utakmice tako da smo danas uživali i bilo je nemoguće dati manje od 100 odsto"


Deluje da Partizan nije pokazao sve što može...

"Iako smo imali sva tri gostovanja u ABA ligi i dva u Evrokupu, jasno je da smo imali težak raspored, uspeli smo da sačuvamo svežinu. Mislim da dobro treniramo dobro održavamo energiju, ali danas nam je taj plus dala publika. Ovo nije sve što Partizan može da ponudi, zamislite da smo ubacili koju trojku više kakva bi utakmica bila".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve