Nova vest
Košarka

Utorak, 22.10.2019.

15:15

"Ko nas dočeka banditski kao u Podgorici, vratićemo mu pet puta gore"

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je u obraćanju medijima u oštrom tonu govorio o rivalstvu sa Budućnosti i Partizanom.

Izvor: PT

Autor: PT

photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Poznato je da je u finišu prošle sezone došlo do velikih incidenata tokom finalne serije u ABA ligi, na utakmicama u Podgorici i Beogradu.

Čović ima veoma čvrst stav po tom pitanju.

"Svaki put ćemo biti još gori, ako nas neko dočeka onako banditski u trećoj utakmici u Podgorici. Onaj ko nama nije dobar domaćin, vratićemo mu puta pet gore", poručio je Čović.

On je poručio i da odnosi između Crvene zvezde i Partizana moraju da budu na znatno višem nivou.

"Odnosi Zvezde i Partizana moraju da budu na boljem bivou. Nemate gotovo nijedan primer sa naše strane koji poništava te reči o uvažavanju. Da li ste videli neki transparent o porodici? Da li ste videli da se skandira, kao što se skandira mojoj porodici? Ali moramo da budemo ravnopravni. Teško da ćemo igrati utakmicu pod takvim uslovima. Otvoren sam za saradnju", decidiran je prvi čovek crveno-belih.

Dotakao se i sutuacije u KS Srbije.

"U KSS gotovo da nemamo nijednog zvezdaša, samo Rakočevića i nismo zadovoljni radom. Istekao im je mandat u januaru 2019. Tvrdimo da su usvojeni falsifikati. Ali nismo želeli da pričamo zbog reprezentacije. Mi nismo nikakav problem, saradnja sa Partizanom mora da bude dobra", zaključio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve