Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.10.2019.

09:55

Glumac o prezimenjaku Kaliniću: Ne želim podele među navijačima Zvezde

Glumac i TV voditelj Milan Kalinić oglasio se nekoliko dana pošto je grupa navijača Crvene zvezde vređala košarkaša Nikolu Kalinića na meču Evrolige.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Glumac o prezimenjaku Kaliniću: Ne želim podele među navijačima Zvezde
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Kalinić, koji je igrao za turski tim u porazu od crveno-belih (68:56), posle meča nije želeo da daje bilo kakve izjave.

Njega nije bilo na Mundobasketu u Kini zato što ga je selektor Aleksandar Đorđević izostavio sa spiska, a sportska javnost je povodom toga bila podeljena.

Jedan od onih koji su ga podržali bio je i glumac Milan Kalinić koji je poručio:

"Ljudi, da li vi imate mozga, eto samo to ću da vas pitam, da li imate mozga? Poz za brata Kalinu", napisao je glumac pre nego što je obrisao poruku.

Popularni glumac je sada rešio da smiri strasti i objasni svoje viđenje situacije i odnos sa navijačima Crvene zvezde.

"Posle košarkaškog meča Zvezde i Fenerbahčea reagovao sam navijački. Živim za Zvezdine utakmice, pogotovo evropske,i fudbalske I košarkaške. Za pune tribine i navijanje celog stadiona ili hale. Meč sam gledao preko telefona iz Makedonije i nije mi bilo jasno sta se događa pa sam reagovao. Sada shvatam, i pogrešio. Tek u danima posle meča i niza poruka objašnjenja na društvenim mrežama uvideo sam o čemu se radi. Potpuno razumem reakciju svih. Ja bih prvi voleo da Kaliniću postavim hiljadu pitanja. Ali to je već druga tema. Poslednje što želim je da na bilo koji način doprinosim podelama među Zvezdašima. Zato ponavljam ne mislim tako. Sad razumem reakciju svih i želim da se ubuduće svi radujemo novim Zvezdinim pobedama", poručio je Kalinić na Instagramu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Posle košarkaškog meèa Zvezde i Fenerbahèea reagovao sam navijaèki.Živim za Zvezdine utakmice,pogotovo evropske,i fudbalske I košarkaške.Za pune tribine I navijanje celog stadiona ili hale. Meè sam gledao preko telefona iz Makedonije i nije mi bilo jasno sta se dogadja pa sam reagovao.Sada shvatam, i pogrešio.Tek u danima posle meèa i niza poruka objašnjenja na društvenim mrežama uvideo sam o èemu se radi.Potpuno razumem reakciju svih.Ja bih prvi voleo da Kaliniæu postavim hiljadu pitanja.Ali to je veæ druga tema.Poslednje što želim je da na bilo koji naèin doprinosim podelama medju Zvezdašima.Zato ponavljam ne mislim tako.Sad razumem reakciju svih i želim da se ubuduæe svi radujemo novim Zvezdinim pobedama.

Објава коју дели kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d