Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 07.10.2019.

19:05

Trinkijeri: Uživam kad dobijemo utakmice, a loše igramo

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će njegov tim imati veliku želju u meču protiv Tofaša u Evrokupu pred domaćim navijačima.

Izvor: MT

Autor: MT

Trinkijeri: Uživam kad dobijemo utakmice, a loše igramo
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ovo će biti prvi meč crno-belih na svom terenu u novoj sezoni.

"Napokon kod kuće. Na kratko, ali kod kuće. Tofaš je iskusna ekipa, znaju da igraju, iskusniji su od nas. Mi ćemo sigurno imati veliku želju, veliku stast. Moramo biti pametni. Utakmica traje 40 minuta, ako igramo napamet imaćemo problema, ako energiju potrošimo na emocije... Ne postoji šut za 30 poena i da utakmica bude gotova za dva minuta. Nije tako, moraćemo da se borimo za svaku loptu. Ako ih pustimo da igraju biće teško, ali do sada smo se uvek borili... Moramo biti malo bolji, ono što smo do sada bili neće biti dovoljno, to je sigurno", rekao je Trinkijeri novinarima na treningu u "Štark areni".

Italijanski stručnjak istakao je da su crno-beli imali fantastičnu podršku tokom prethodnih mečeva.

"Mislim da malo ima nervoze, ali moj posao je da to nekako smirim, da upotrebim prave reči i pripemim ekipu. Znam da ćemo u toku utakmice imati težim momenata ali do sada smo uvek preživeli", rekao je Trinkijeri, koji je upitan šta je cilj crno-belih ove sezone.

"Naš cilj je da se borimo, da napravimo situaciju da možemo da dobijemo svaku utakmicu koju igramo. Znam da nećemo sve dobiti, znam da posle nekoliko dobrih utakmica stižu problemi, ali ja uživam kad dobijemo utakmice, a loše igramo. Sutra me ne zanima kako. Grobari će to shvatiti. Jako je važno vezati ovu utakmicu sa pobedom u Veneciji. To bi bila velika stvar", rekao je Trinkijeri i dodao da od navijača Partizana očekuje da ga iznenade.

Meč između Partizana i Tofaša igra se u utorak od 20 sati u Štark areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve