Nova vest
Košarka

Petak, 04.10.2019.

13:53

Trinkijeri: Gostovanje u Laktašima je uvek teško

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa u prvom kolu ABA lige protiv Igokee mora da bude koncentrisana.

Izvor: PT

Autor: PT

Trinkijeri: Gostovanje u Laktašima je uvek teško
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Počinje sezona, pred nama je prvo gostovanje, a u takvim situacijama uvek moramo biti oprezni, koncentrisani i pametni. Igokea će sigurno dati sve od sebe i odigrati jedan fantastičan meč. Stoga verujem da nas očekuje dobra utakmica", rekao je Trinkijeri.

Crno-beli počinju ABA sezonu u Laktašima, gde će sutra od 18.00 gostovati Igokei u utakmici 1. kola regionalnog šampionata.

Trinkijeri je poželeo i oporavak treneru Igokee Aleksandru Trifunoviću koji je nedavno imao moždani udar.

"Na prvom mestu, želim brz i potpuni oporavak Trifi. Svi navijamo za njega i nadamo se uspehu. To je prvo i najvažnije", istakao je Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić je pred sutrašnji meč izjavio da s dueli protiv Igokee veoma teški.

"Gostovanje u Laktašima je uvek teško, Igokea svake godine ima dobru ekipu koja je u stanju da svakom timu u ligi napravi probleme. Naša obaveza je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta i da odigramo dobro kako u odbrani tako i u napadu", rekao je Gordić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve