Nova vest
Košarka

Četvrtak, 03.10.2019.

23:00

Fener se vratio, pa pao u završnici – trijumf Reala u derbiju prvog kola

Košarkaši Real Madrida pobedili su Fenerbahčea 81:77, u prvom kolu Evrolige.

Izvor: PT

Autor: PT

Fener se vratio, pa pao u završnici – trijumf Reala u derbiju prvog kola
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Izabranici Željka Obradovića uspeli su da se vrate iz dvocifrenog minusa, ali su u završnici birali loša rešenja i trijumf zasluženo ide Madriđanima.

Srpski košarkaš Nikola Kalinić odigrao je dobar meč (13p i 3sk), međutim meč je završio na dva minuta do kraja zbog pete lične greške.

Vladimir Štimac proveo je 23 minuta na terenu i postigao je četiri poena, uz isto toliko skokova.

Real je do trijumfa predvodio Fakundo Kampaco sa 14 poena, četiri skoka i osam asistencija, Rendolf je dodao 15, dok je najefikasniji bio Džefri Tejlor sa 19.

Gosti iz Istanbula loše su otvorili utakmicu i posle samo nekoliko minuta imali su 15 poena zaostatka. Do kraja četvrtine, a potom i u drugoj uspeli su da uhvate priključak, međutim Real je u nastavku meča ponovo uspeo da se odlepi.

Utakmica je bila puna oscilacija, Fener je gubio 12 poena na startu četvrte četvrtine, a na tri minuta do kraja rezultat je bio nerešen. Ipak, od tog trenutka stala im je igra i Madriđani su uspeli da zabeleže pobedu.

Real će u narednom kolu igrati protiv Crvene zvezde u Beogradu, dok Real čeka Makabi iz Tel Aviva.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve