Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.09.2019.

12:46

KKCZ: Prodaja sezonskih ulaznica do početka sezone!

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da zbog velikog interesovanja nastavlja prodaju sezonskih ulaznica u narednom periodu do zvaničnog početka sezone.

Izvor: SN

Autor: SN

KKCZ: Prodaja sezonskih ulaznica do početka sezone!
Foto: KK Crvena zvezda MTS

Interesovanje navijača za kampanju prodaje sezonskih ulaznica (u pretprodaji i prodaji) je bilo takvo da je prvi kontigent štampanih sezonskih ulaznica rasprodat, a prodaja najefitnijih ulaznica poput paketa Nivo 400 u Štark Areni imala je izvanredan odziv.

Zbog toga klub je odlučio da produži prodaju sezonskih ulaznica koja će trajati do prvih ovosezonskih utakmica KK Crvena zvezda u Beogradu.

Takođe, klub će od ponedeljka pustiti u prodaju i paket za SKY Box u "Štark Areni" a sa svim infromacijama za te ulaznice, klub će se oglasiti još jednom u ponedeljak.

Prodaja sezonskih karata obavljaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a Evroliga paketi, uključujući i vrlo popularan paket Nivo 400 Arena, i dalje će biti dostupni za online kupovinu i u PC Ušće.

KK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su ukazali poverenje i kupili sezonsku ulaznicu, i istovremeno poziva sve koji to nisu učinili a žele da kupe, da to učine u narednom periodu, jer time direktno pomažu funkcionisanje i rad kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve