Nova vest
Košarka

Sreda, 18.09.2019.

15:10

"Teodosić je najzvučnije ime, u Top 5 je i centar Partizana"

Miloš Teodosić je najzvučnije pojačanje letošnjeg prelaznog roka koje će nastupati u Evrokupu.

Izvor: SV

Autor: SV

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

To je navedeno u rangiranju igrača koji će naredne sezone nastupati u drugom po značaju klupskom takmičenju u Evropi.

Bivši kapiten reprezentacije Srbije će nositi dres Virtusa iz Bolonje.



"Posle dve godine se Teodosić vraća u Evropu da dokaže da je jedan od najboljih plejmejkera na svetu. Njegove dodavačke sposobnosti nema niko, poznat je po sposobnosti da pronađe asistenciju kada niko ne može",
navodi se.

Podseća se i da je srpski plejmejker bio najkorisniji igrač Evrolige.

"On je mnogo više od sjajnog dodavača. On ima bezgraničan šuterski domet, briljantnu košarkašku inteligenciju i iskustvo da bude lider. Ako Teo pronađe svoju najbolju igru, Virtus će biti nepobediva ekipa", dodaje se.

Na listi je i novi centar Partizana Artsjom Parahovski, smešten na četvrto mesto.

"Srpski gigant je potpisao interesantne igrače na centarskoj poziciji, ali Parahovski se izdvaja zbog svoje sjajne protekle sezone u Evrokupu u dresu Ritasa. On je tip igrača koji uvek radi ono što najbolje ume, pogađa u reketu, skače na oba kraja terena, sprečava i blokira šuteve. Kao elitni centar u ovom takmičenju, Parahovski je onemogućio svoj sadašnji klub da se plasira u plej-of prošlosezonskog izdanja Evrokupa", podseća se.

Među najboljom petoricom se nalaze još Mantas Kalnijetis iz Lokomotive Kubanj, Klemen Prepelič iz Huventuda i Aleks Tajus iz Uniksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d