Nova vest
Košarka

Utorak, 17.09.2019.

12:41

KK Partizan predstavio dresove za novu sezonu FOTO

Košarkaški klub Partizan predstavio je danas na terenima na Kalemegdanu nove dresove, koje će igrači nositi u predstojećoj sezoni.

Izvor: SN

Autor: SN

KK Partizan predstavio dresove za novu sezonu FOTO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Nove garniture crnih i belih dresova Under Armour javnosti je prikazao kapiten Novica Veličković, u prisustvu svojih saigrača Markusa Pejdža i Ognjena Jaramaza, a promociji je prisutvovao i trener Andrea Trinkijeri.

Krilni košarkaš Novica Veličković istakao je njegov favorit crni dres.

"Prošle godine smo prvi put obukli dresove Under Armour i mogu reći da su svi igrači jako zadovoljni kvalitetom dresa, što je nama jako bitno. Nadam se da će ovi dresovi ostati u istoriji kluba i da ćemo ove godine uspeti u njima neke trofeje da vratmo", rekao je Veličković na promociji na Kalemgedanu.

Pre pomocije novih garnitura za sezonu 2019/2020, prošlo se kroz istoriju Partizanovih dresova, a prikazani su eksponati dresova iz od 80-tih do 2000-tih, koje su nosili Vlade Divac, Aleksandar Đorđević i Dušan Kecman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve