Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.08.2019.

13:45

Lučić zbog povrede nije otputovao u Atinu!

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je u Grčku na Akropolis Kup bez Vladimira Lučića koji se povredio protiv Litvanije.

Izvor: SN

Autor: SN

Lučić zbog povrede nije otputovao u Atinu!
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nekadašnji kapiten Partizana dobio je udarac u butinu tokom utakmice protiv Litvanije u "Štark areni", zatim je išao sa ekipom u Kaunas, ali je ceo meč presedeo na klupi.

Pošto još uvek oseća bol, odlučeno je da ovog puta ostane u Beogradu i redovno ide na terapije kako bi bio spreman za put u Kinu, gde će "Orlovi" obaviti završne pripreme za Mundobasket, uključujući nastup na jakom turniru u Šenjangu.

Jović, Micić, Bogdanović, Gudurić, Milosavljević, Simonović, Bjelica, Birčević, Raduljica, Jokić, Milutinov i Marjanović su igrači koji su na raspolaganju selektoru Đorđeviću, pošto se prošle sedmice povredio plejmejker Miloš Teodosić.

Reprezentacija Srbije je neporažena u pripremnom periodu. Finska je pobeđena rezultatom 95:75, a Litvanija sa 72:68 i 95:91 u Beogradu i Kaunasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve