Nova vest
Košarka

Nedelja, 11.08.2019.

12:00

Teodosić možda propušta Mundobasket

Srpski plejmejker Miloš Teodosić povredio se u pripremnoj utakmici između Srbije i Litvanije u beogradskoj Areni i postoji mogućnost da propusti Mundobasket.

Izvor: SN

Autor: SN

Teodosić možda propušta Mundobasket
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Miloš Teodosić je obonovio staru povredu stopala pošto je dijagnostifikovana upala plantarne fascije, piše Mozzartsport.

Na utakmici protiv Litvanije Teodosić je pokazao da je završio utakmicu i odšepao je u tunel, za njim je odmah krenuo i predsednik KSS Predrag Danilović i Miloš je odvezen u bolnicu.

Ova povreda je Teodosića dva puta odvajala od terena i onemogućila da pokaže više u NBA ligi noseći dres Los Anđeles Klipersa i sada je ponovo narušila njegovo sportsko zdravlje i sada sledi prava bitka s vremenom.

Iako će tokom dana situacija biti nešto jasnija, u ovom trenutku izvesnije je da Miloš Teodosić neće putovati u Kinu na šampionat sveta.

Ono što je u ovom trenutku poznato jeste da će Teodosiću biti stavljena zaštitna čizma na nogu, zbog čega će morati da odmara i pokuša da se oporavi u što kraćem roku. Ipak, prve prognoze nisu optimistične i čini se da bi Srbija u napad na medalju mogla da krene bez svog najiskusnijeg igrača i kapitena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve