Nova vest
Košarka

Nedelja, 04.08.2019.

11:25

Lučić: Jednom sam već osvojio zlato u Kini

Srpski košarkaški reprezentativac Vladimir Lučić izjavio je da ekipa još ne razmišlja previše o rivalima na Mundobasketu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Lučić: Jednom sam već osvojio zlato u Kini
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

On je dodao i da veruje da će kad tim bude kompletan i kad krenu utakmice, početi i "analiza" za ono što predstoji.

"Radimo, u ovoj prvoj fazi, pre svega na fizičkom delu, nije mnogo naporno, spreman sam i motivisan da u potpunosti pomognem ekipi da napravimo rezultat. Naravno, nadam se da ću da budem medju 12", rekao je Lučcić novinarima na Kopaoniku.

On je rekao da se raduje putu u Kinu jer ga za tu zemlju vežu lepe uspomene sa Univerzijade 2011. godine.

"Bio sam u Šenženu, osvojio sam zlato. Neka se ponovi", rekao je uz osmeh košarkaš Bajerna.

Uz njega, od igrača sa aktuelnog spiska A tima, u Kini je bio i Stefan Birčević. Nekadašnji kapiten Partizana priznao je da se u ekipi još ne priča mnogo o rivalima u Kini.

"Još čekamo da se kompletiramo, pa kad krenu pripremne utakmice verovatno će biti više priče. Ostaje da se vidi na prvenstvu kakav će biti sastav ostalih ekipa, ali nema dileme, turnir će bez obzira na sve biti izuzetno jak. Nadam se da će nas povrede zaobići, trudićemo se da već od prve utakmice u grupi, odnosno od prvog pripremnog meča probamo da napravimo nešto", poručio je Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve