Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.08.2019.

16:13

Košarkaš Partizana uhapšen zbog droge – preti mu 10 godina zatvora

Američki košarkaš Rašon Tomas, koji je ovog leta potpisao ugovor s Partizanom, uhapšen je u Sjedinjenim Američkim Državama zbog posedovanja droge.

Izvor: PT

Autor: PT

Košarkaš Partizana uhapšen zbog droge – preti mu 10 godina zatvora
Photo by Luis Licona/Getty Images

Ovu informaciju potvrdio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je na Tviteru napisao da je klub upoznat sa dešavanjima u kojima je umešan Tomas.

"KK Partizan je upoznat sa dešavanjem u koje je umešan naš novi košarkaš, Rašon Tomas. Do dobijanja zvaničnih informacija iz policije u vezi sa njegovim učešćem i okončanja slučaja, klub se neće oglašavati. U slučaju potrebe, klub će reagovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom", napisao je Mijailović.

Tomas je ubrzo pušten iz zatvora pošto je platio kauciju od 32.000 dolara, prenose mediji u SAD.

Dvadesetčetvorogodišnji košarkaš priveden je u ponedeljak zbog posedovanja marihuane, ekstazija i boce ulja kanabisa.

Momak rodom iz Oklahome noć je proveo u Kouk kantri zatvoru u Teksasu, a potom je pušten uz kauciju od 32.000 dolara. Tomas je ovog leta potpisao dvogodišnji ugovor s Partizanom, a kako pišu mediji preti mu kazna od dve do 10 godina zatvora, ako bude osuđen za krivično delo trećeg stepena.

Prethodne sezone nosio je dres italijanskog Sasarija, a takmičarsku godinu pre toga proveo je razvojnoj ekipi Oklahome siti Tander.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

219 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d