Nova vest
Košarka

Sreda, 24.07.2019.

18:19

Partizan i Fenerbahče gostuju kod Duška Vujoševića

Sredinom septembra u Klužu će se održati košarkaški turnir na kome će rumunski tim ugostiti Partizan, Fenerbahče i Mornar.

Izvor: SN

Autor: SN

Partizan i Fenerbahče gostuju kod Duška Vujoševića
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako je Fenerbahče objavio, za narednu sezonu će se spremati na dva egzibiciona turnira – jedan u Rumuniji i drugi u Italiji.

Turnir u rumunskom Klužu organizuje ekipa čiji je savetnik, trofejni trener Partizana Duško Vujošević, trajaće tokom 14. i 15. septembra, a tri dana kasnije, Željko Obradović i njegov Fenerbahče, putuju u Italiju, gde će snage odmeriti sa Virtusom iz Bolonje.

Trener Virtusa je selektor Srbije, Aleksandar Saša Đorđević, a za ekipu nastupaju još dva srpska košarkaša – Stefan Nikolić i Miloš Teodosić.

Poslednju proveru pred početak sezone Fener će imati u Atini. Turski klub će igrati na turniru koji nosi ime Pavlosa Janakopulosa, a na kome će rivali osim Panatinaikosa biti i Makabi iz Tel Aviva, kao i Olimpija iz Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve