Kuzmić se oglasio: Hvala svima, dobro sam, idemo napred!

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić koji je pre deset dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću uspešno se oporavlja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Kuzmić, koji se i dalje nalazi na odeljenju Intenzivne nege Urgentnog centra, prvi put se oglasio posle nesreće i poručio da se oseća bolje i da se nada skorom izlasku iz bolnice.

Njega su u bolnici obišli predstavnici kluba sa Malog Kalemegdana.

"Hvala svima od srca za brigu koju su iskazali od trenutka kada sam doživeo i preživeo tešku nesreću", prvo je što je rekao košarkaš Crvene zvezde.

On se zahvalio svima koji su uz njega u ovom teškom periodu.

"Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred!", poručio je Kuzmić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.