Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.07.2019.

13:46

Teodosić: Nije bilo kontakta sa Zvezdom, a ispalo je da nisam želeo da dođem

Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao po pitanju angažmana.

Izvor: SV

Autor: SV

Teodosić: Nije bilo kontakta sa Zvezdom, a ispalo je da nisam želeo da dođem
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

On je istakao i da mu je žao što je ispao loš u delu javnosti, nakon što je potpisao za Virtus iz Bolonje.

"Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da sam pregovarao sa nekim, nisam. Sve što sam saznao o mom dolasku u Crvenu zvezdu bilo je iz novina naravno. Jako mi je krivo što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dođe u Crvenu zvezdu. Da li je to bilo realno ili ne, nije bitno, krivo mi je što se sve tako izdešavalo, ali da sam pregovarao i da je bilo priča - ne", rekao je Teodosić novinarima na okupljanu reprezentacije.

Navijači Bolonje su pre nekoliko dana priredili doček Teodosiću, a on je rekao da je prijatno iznenađen dočekom i organizacijom kluba.

"Drago mi je što sam tamo, čeka nas velikio posao. Verujem u ceo tim ljudi i igrača, mislim da smo na dobrom putu da napravimo nešto veliko za sam tim i za ceo grad", naveo je Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d