Nova vest
Košarka

Utorak, 16.07.2019.

12:55

Ognjen Kuzmić bolje, stanje i dalje vrlo složeno

KK Crvena zvezda obavestila je javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno.

Izvor: B92

Autor:B92

Ognjen Kuzmić bolje, stanje i dalje vrlo složeno
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kuzmić se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu srpski košarkaš je u stanju da samostalno diše.

Odlukom lekarskog tima Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi u vezi sa njegovim disanjem.

Zbog složenosti te intervencije košarkaš zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu.

Kuzmić je u nedelju doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj u kojoj je teško povređen i njegov prijatelj, dok su sa lakšim ozledama prošli putnici u vozilu sa kojim su se sudarili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d