Nova vest
Košarka

Subota, 13.07.2019.

11:21

"Teodosić ruši Đorđevićeve planove"; "Teodosić ide u Virtus"

Italijanski mediji pišu da je Miloš Teodosić na putu da ponovo obuče dres moskovskog CSKA, ali Jurohups tvrdi da je on dogovorio saradnju sa Virtusom.

Izvor: SV

Autor: SV

Foto: Starsport

Slučaj kapitena reprezentacije Srbije mediji na "čizmi" gledaju kroz prizmu želje trenera Virtusa iz Bolonje Aleksandra Đorđevića da u svom timu vidi kreativnog plejmejkera.

Ističe se da je moskovski klub u nezavidnoj situaciji i da će morati potpuno da renovira bekovsku liniju, u kojoj je iz prošle sezone ostao samo Danijel Heket, s obzirom na to da su ekipu napustili Serhio Rodriges i Nando de Kolo.

La Republika navodi da bi odluka Teodosića da se vrati u klub za koji je nastupao šest sezona veliki udarac za Đorđevićeve planove u Bolonji.

Navedeno je i da će selektor reprezentacije Srbije morati da aktivira rezervni plan u pokušaju da oformi što bolji sastav za učešće u domaćem šampionatu i Evrokupu.

Ipak, Jurohups navodi da je Teodosić dogovorio trogodišnji ugovor sa Virtusom.

Teodosić je posle odlaska iz Los Anđeles Klipersa odlučio da pauzira do kraja sezone kako bi se što bolje pripremio za nastup na nacionalni tim Srbije na Mundobasketu, koji se ove godine igra u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve