Nova vest
Košarka

Nedelja, 30.06.2019.

18:07

"Naš posao još nije gotov"

Košarkašica Srbije Nikolina Milić, pred meč sa Belgijom, izjavila je da tim od samog početka mora da nametne svoj ritam kako bi došao do pobede.

Izvor: B92

Autor:B92

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Debitantkinja u srpskom timu istakla je da je Belgija ekipa koja poseduje veliki kvalitet i da je to tim sastavaljen od visokih igračica koje forsiraju kontranapade.

"Biće jako teška utakmica, očekujemo borbu do poslednjeg minuta. Mislim da je bitno da budemo koncentrisane od samog starta, da ne dozovilimo protivniku da uđe u svoj ritam igre“, rekla je Tanjugu Milić posle treninga.

Centar srpske reprezentacije u duelu protiv Rusije pružila je odličnu rolu sa 14 poena i šest skokova i bila je jedna od najzaslužnijih za trijumf koji je obezbedio drugu fazu takmičenje i selidbu u beogradsku "Štark arenu".

"Sve to poizilazi iz timske igre koja nas karakteriše. Mislim da je dobro što na svakoj utakmici neko drugi iskoči i da svoj doprinos. Nadam se da cu pružiti dobru partiju i protiv Belgije. Arena jeste zagarantovana, ali naš posao još nije gotov“, rekla je Milić.

Utakmica između Srbije i Belgije igra se u nedelju od 20 sati i 30 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve