Nova vest
Košarka

Petak, 28.06.2019.

09:15

Maljkovićeva: Ne može gore od ovoga

Selektorka Srbije Marina Maljković, posle pobede nad Belorusijom u prvom meču Evrobasketa, rekla je da je da gore od ove utakmice njena ekipa ne može da odigra.

Izvor: B92

Autor:B92

Maljkovićeva: Ne može gore od ovoga
Foto: StarSport

"Prvi utisak je da od ovog ne može gore, mnogo smo loše odigrali utakmicu. Odigrali smo sve ono što inače ne radimo, mnogo smo se istrošli, videli ste svi. Pobedili smo, a to je na kraju najvažnije. Mnogo teška utakmica, na kraju smo uspeli svi da se skupimo u svim onim situacijama. Igračice na podu, ona trojka koju smo prilimi... Pobeda se piše"“, rekala je Maljkovićeva novinarima posle meča.

Ona je istakla da je Belorusija najnezgodniji rivala za prvu utakmicu.

"Nervoza, vodeće igračice su promašile brdo zicera i bacanja... Ne može, to je nervoza, kod kuće se igra. Svi smo videli kakava je ekipa Belorusije. Pobedili smo jako teško, devojke treba da uzmu motiv i pouke iz ove utakmice. Ovako apsolutno ne može da se igra. U naredne dve utakmice moramo da zabroravimo na nervozui i da krenemo da prikazujemo našu igru“", rekla je selektorka.

Maljkovićeva se osvrnula i na to šta njen tim očekuje u duelu protiv Rusije u petak.

"“Belgija je najčvršći tim prvenstva, Rusija takodje. Gore od ovog ne može. Pobedili smo i hajde da sve to da prenesemo na utakmicu protiv favorizovane Rusije“"
, zaključila je Maljkovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve