Nova vest
Košarka

Petak, 21.06.2019.

12:10

Mijailović se prvi put oglasio o Beronovim koracima

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović prokomentarisao je završnicu Superlige Srbije četiri dana nakon poslednje utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Mijailović se prvi put oglasio o Beronovim koracima
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan je poražen od Crvene zvezde 3-1 u seriji, a crveno-beli su do odlučujuće pobede stigli spornim košem Bilija Berona posle koraka u poslednjoj sekundi.

"Svi znamo šta se dogodilo u finalu KLS, za suštinske promene na tom polju borimo se kroz institucije, a ne kroz medije. Pred nama je još jedna važna stvar, a to je odluka borda Evrolige krajem meseca. Kakva god ona bude bila, mi ćemo nastaviti da se borimo za Partizan", poručio je Mijailović putem Tvitera.

Partizan se u borbi za "vajld kard" Evrolige nalazi u konkurenciji UNIKS-a, Ritasa, Lokomotive Kubanj, Darušafake i podgoričke Budućnosti.

Ukoliko bi dobio poziv za učesće u elitnom takmičenju, Partizan bi se pridružio Crvenoj zvezdi i sve utakmice kao domaćin igrao u Štark areni.

Mijailović je čestitao igraču crno-belih Vanji Marinkoviću, koji je izabran za 60. pika na NBA draftu.

"Velike čestitke, srećno u nastavku karijere, uporni i vredni uvek budu nagradjeni! KK Partizan je dobro mesto za mlade košarkaše, ti si upravo jedan od dokaza. 'U zivotu ne dobijate ono što želite nego ono što jeste'", naveo je Mijailović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve