Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.06.2019.

09:39

"Meč lopta" za Zvezdu, Partizan bi do majstorice – na O2 TV

Od 18.00 u hali "Aleksandar Nikolić" sastaće se Partizan i Crvena zvezda u četvrtoj utakmici finalne serije Superlige Srbije, uz direktan prenos na O2 TV.

Izvor: SV

Autor: SV

Marko Djokovic/Starsportphoto

Branilac titule vodi u seriji sa 2-1, posle pobede pred svojim navijačima u nedelju.

Ekipa trenera Milana Tomića ima prvu "meč loptu", dok se puleni Andree Trinkijerija nadaju da će produžiti seriju i izboriti majstoricu.

Italijanski stručnjak je u najavi meča rekao da će protivnik biti rasterećeniji.

"Znamo da će biti još teže, znamo da ćemo greške morati da smanjimo na minimum, znamo da ćemo morati da odigramo skoro savršenu utakmicu. Za to je prvenstveno neophodno da apsolutno svih 40 minuta budemo maksimalno koncentrisani na cilj, da nam fokus ni na sekund ne skrene sa zadataka. Od velike pomoći biće nam i podrška navijača, ovog puta svi kao jedan moramo da budemo ujedinjeni kako bismo izborili majstoricu. Igrači koje treniram imaju kvalitet, snagu, želju da pokažu da su bolji od rivala. I što je najvažnije, za Partizan i Grobare, njih veže ljubav, a ljubav kao što znate često čini čuda", rekao je Trinkijeri.

Njegov kolega Tomić je istakao da su utakmice finalne serije teške i da odlučuju jedna ili dve lopte.

"Voleo bih da mogu da vam kažem šta će i kako biti. Znam da moramo da se pripremimo i odigramo dobru utakmicu jer imamo meč-loptu da osvojimo prvenstvo"
, istakao je Tomić.

Kraj ili majstorica? Danas od 18.00 u Pioniru Partizan čeka Zvezdu u nameri da izjednači rezultat u finalnoj seriji Superlige na 2:2, dok gosti žele da već večeras slave novu titulu. Kvota na crno-bele je 2,10, a na crveno-bele 1,85.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve