Nova vest
Košarka

Subota, 15.06.2019.

22:58

Zagorac: Propustili smo šansu, žao mi je zbog povrede Dobrića

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem susretu finala plej-ofa Superlige od Crvene zvezde sa 96:90.

Izvor: LN

Autor: LN

Zagorac: Propustili smo šansu, žao mi je zbog povrede Dobrića
Fotzo: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Tako su izabranici trenerra Andree Trinkijerija u zaostatku, crveno-beli vode u seriji sa 2:1 i imaju priliku da u četvrtom meču odbrane titulu.

U tom meču koji se igra u ponedeljak od 19 časova, Partizan je domaćin i Zagorac kaže da ništa još nije rešeno.

"Čestitke Crvenoj zvezdi, igračima i njihovom stručnom štabu na dobroj utakmici. Žao mi je zbog povrede Ognjena Dobrića na prethodnoj utakmici, do koje je došlo sticajem okolnosti posle kontakta sa mnom. Žao mi je što nije mogao da igra. I bez njega su ipak odigrali kvalitetnu utakmicu i uspeli su da nas pobede", izjavio je Zagorac.

On je dodao da veruje da je Partizan u ovom meču imao svoje šanse koje nije iskoristio, ali i da finalna serija nije završena i da je prilika za izjednačenje u ponedeljak.

"Uvek je zanimljivo igrati u živopisnom ambijentu hale Pionir. Propustili smo naše šanse, imam osećaj da smo imali utakmicu u svojim rukama. Neke zamisli koje smo hteli, imali smo u igri do poslednjeg minuta. Želeli smo neizvesnu utakmicu do kraja gde je psihološki pritisak trebalo da bude na njihovoj strani. Ipak, opet su pogodili neke šuteve, mi smo malo nedisciplonovano igrali u napadu i odbrani. Čestitam im na pobedi, 2:1, idemo dalje, sledi novi meč", zaključio je Zagorac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve