Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.06.2019.

20:20

Garbahosa optužio Evroligu – Nemogući su pregovori kad neko to ne želi

Predsednik Košarkaškog saveza Španije Horhe Garbahosa optužio je Evroligu da ne želi da pregovara oko izmene kalendara pred Olimpijadu 2020. godine.

Izvor: SN

Autor: SN

Garbahosa optužio Evroligu – Nemogući su pregovori kad neko to ne želi
Photo by Lintao Zhang/Getty Images

"Svako mora nečega da se odrekne zarad zajedničkog profita. FIBA je već počela sa prvom koracima sa izmenom kalendara kvalifikacija za Olimpijadu 2020. godine, koji će se održati od 24. do 28. juna 2020. godine. Međutim, kada pregovarate sa nekim ko to ne želi... Ti pregovori su nemogući", rekao je Garbahosa, a prenosi španska Marka.

Horhe Garbahosa je takođe govorio o završnom turniru Evrolige 2020. godine, koji će se održati nedelju dana kasnije nego obično, pa će se tako raspored preplitati sa završnicama u evropskim nacionalnim šampionatima.

"Ima sasvim dovoljno prostora u kalendaru. Ukoliko sednete, uzmete papir i olovku i sve lepo izračunate, doći ćete do rešenja. Nimalo mi se ne dopada to što je Fajnal for Evrolige zakazan kad i plej of u domaćim šampionatima"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve