Nova vest
Košarka

Sreda, 12.06.2019.

22:42

Teška povreda Dobrića, iznet na nosilima

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić zadobio je nezgodnu povredu zgloba na utakmici sa Partizanom.

Izvor: LN

Autor: LN

Teška povreda Dobrića, iznet na nosilima
thepedja@gmail.com/STARSPORT

Dobrić je na kraju treće četvrtine nezgodno doskočio na nožni zglob, to jest stao na stopalo Radeta Zagorca.

Završio je na parketu, vidno u bolovima, pa se uz pomoć saigrača pridigao na jednu nogu, pošto na povređenu nije mogao da stane.

Nedugo nakon povrede i izlaska sa terena Dobrić je viđen na klupi crveno-belih, kako bi ispratio završnicu, ali prognoze neposredno posle utakmice nisu dobre.

On nije mogao da se osloni na povređenu nogu i kroz halu "Pionir" je hodao uz pomoć osoblja Crvene zvezde, da bi u jednom trenutku bio iznet uz pomoć nosila.

Dok je Novica Veličković pričao sa novinarima naše kamere su zabeležile Dobrića kako na jednoj nozi skakuće iza igrača Partizana (od 0:55), kojem je potvrdo odgovorio na pitanje da li je povredio zglob.

Tačna težina njegove povrede još nije poznata, kao ni koliko će pauzirati, ali prema procenama sigurno neće biti spreman za treći meč finala KLS, koji se igra u subotu od 18 časova.

Podsetimo, Milan Tomić od početka Superlige Srbije ne može da računa na Stratosa Perperoglua i Džoa Reglenda, zbog povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve