Nova vest
Košarka

Sreda, 12.06.2019.

08:57

Nastavlja se finale – Zvezda za "brejk", Partizan za vraćanje na nulu

U sredu je na programu druga utakmica finalne serije plej-ofa košarkaške Superlige Srbije.

Izvor: SV

Autor: SV

Nastavlja se finale – Zvezda za
STARSPORT/ Marko Djokovic

Duel Partizana i Crvene zvezde će početi u 19.00, a u prvom meču je slavio branilac titule, u veoma dramatičnom meču rezultatom 98:94.

Druga utakmica finala će biti ukupno osmi susret večitih rivala ove sezone, a ekipa Milana Tomića je uspešnija i ostvarila je pet pobeda.

Uvodnu utakmicu je obeležila velika tenzija na terenu, a potom i van njega, međutim strasti su se zatim smirile i nastavak serije se ne dovodi u pitanje.

U dosadašnjem delu sezone beogradski rivali su osvojili po jedan veliki trofej, Partizan je osvojio Kup Radivoja Koraća, a Zvezda ABA ligu.

“Crveno-beli“ su pre početka sezone trijumfovali i u Superkupu ABA lige.

Zvezda je dobila prvi meč finala, uz dosta nezadovoljstva kod crno-belih zbog suđenja, a večeras (19.00) Partizan ima priliku da uzvrati udarac i izjednači na 1:1. Kvota na Partizan je 1,80, a na Zvezdu 2,15.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - C. zvezda.

Navijači Partizana večeras očekuju ključan doprinos od Vanje Marinkovića, a kvota da će on postići više od 11,5 poena je 1,85.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na poene igrača u meču Partizan - Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve