Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.05.2019.

13:20

Karmelo Entoni ide na Novi Zeland?

Nekadašnji NBA superstar Karmelo Entoni na putu je da ispiše nove stranice u svojoj košarkaškoj karijeri.

Izvor: SN

Autor: SN

Karmelo Entoni ide na Novi Zeland?
Photo by Harry How/Getty Images

Saga oko ugovora Karmela Entonija traje već duže vreme. Nakon odlaska iz Njujork Niksa i Oklahoma Siti Tandera (trejd u Atlantu pa otpušten) pokupili su ga Hjuston Roketsi.

Roketsi su ga krajem januara trejdovali u Bulse, koji su ga momentalno otpustili, a Karmelo Entoni nije igrao u košarkaškoj utakmici od osmog novembra, kada je odigrao svoj 10. meč u dresu Roketsa i zabeležio svega dva poena i pet skokova.

Kako poslednje, doduše nezvanične, informacije govore, Karmelo Entoni će svoju karijeru nastaviti na Novom Zelandu u ekipi Novi Zeland Brejkersi. Detalji Karmelovog ugovora još uvek nisu objavljeni, ali najverovatnije se radi o kratkoročnoj saradnji.

U subotu je vlasnik Novi Zeland Brejkersa u jednom intervjuu napomenuo da sprema nešto veoma veliko o čemu će se pričati na globalnom nivou. Novi Zeland Brejkresi su tim koji se nadmeće u elitnoj ligi Australije (NBL).

Entoni je svojevremeno bio treći pik na NBA draftu, iza Lebrona Džejmsa i Darka Miličića, a najveće uspehe imao je u Denver Nagetsima i u svom omiljenom timu Njujork Niksima, gde je i bio proglašen za najboljeg strelca NBA lige u sezoni 2012/13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve