Nova vest
Košarka

Petak, 24.05.2019.

15:20

Selektor Hrvatske o Nakiću: Možda je bolje ovako

Selektor Hrvatske Veljko Mršić prokomentarisao je odluku Maria Nakića da igra za reprezentaciju Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Selektor Hrvatske o Nakiću: Možda je bolje ovako
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Mariov otac je Riječanin Ivo, bivši igrač Partizana, dok mu je majka Srpkinja i rođen je u Beogradu.

Nakon višednevnih spekulacije za koju selekciju će igrati, on je na poruku selektora Srbije Aleksandra Đorđevića "Sine, čekamo te", odgovorio sa, "Hvala mnogo, selektore".

Pročitajte još Dileme više nema – Nakić će igrati za Srbiju!

Kad smo pričali pre nekoliko dana, rekao sam da očekujem da će ipak izabrati Srbiju. Tako da me ovo nije iznenadilo. Žao mi je, ali ovo je bilo očekivano. Probali smo sve, ali nije prošlo. Šta je, tu je, idemo dalje. Možda je i bolje ovako. Bolje da za Hrvatsku igraju oni koji to žele, nego oni koji bi to napravili radi nekog interesa. Neki cilj se mora poštivati'', rekao je Mršić za Index.

Mlađi Nakić rođen je 2001. godine, ponikao je u KK Zemun, potom igrao za Partizan, dok je od 2015. član Real Madrida u čijem dresu je nedavno postao MVP F8 juniorske Evrolige sa 33 poena i indeksom koristnosti 44 protiv Mege Bemaks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d