Trener Dinamika pred Partizan: Šansa najmlađima, da osete kako je igrati protiv velikog tima

Trener Dinamika Miro Alilović rekao je da će protiv Partizana šansu pružiti najmlađim igračima kako bi "osetili kako je igrati protiv velikih timova".

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

"Očekuje nas težak meč protiv najjače ekipe u našoj grupi, ali se za njega pripremamo kao za svaku drugu utakmicu. Cilj nam je da kroz Superligu dovedemo našu igru na što viši nivo i da prikažemo borbenost i koncentraciju", rekao je Alilović.

Košarkaši Dinamika dočekuju u četvrtak ekipu Partizana u meču osmog kola Grupe B Superlige Srbije.

"Protiv Partizana očekujte širu rotaciju nego na prethodnim utakmicama, jer želim da dam šansu najmlađim igračima da osete kako je igrati protiv velikih timova", rekao je Alilović.

Centar Dinamika Đoko Šalić je, pred utakmicu sa svojim bivšim klubom, kazao je da će njegova ekipa pokušati da "maksimalno oteža" meč Partizanu.

"Čeka nas zanimljiva i zahtevna utakmica protiv Partizana. Oni su pokazali da su najbolji tim u našoj grupi, pobedivši sve utakmice relativno lako. Mi ćemo se pripremiti da maksimalno otežamo meč protivniku i da u četvrtak pokušamo da nastavimo svoj pobednički niz"
, rekao je Šalić.

Utakmica se igra u četvrtak od 18.00 u Sportskom centru Master u Zemunu.

Taj meč će imati i humanitarni karakter jer će sav prihod od prodatih ulaznica biti prosleđen UNICEF-u i njihovom projektu inkluzivnih igrališta za decu sa posebnim potrebama.