Nova vest
Košarka

Utorak, 21.05.2019.

11:03

"Ako bude pomenuta Priština – napuštamo ABA ligu"

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik najavio je da će klub iz Laktaša istupiti iz košarkaške ABA lige ukoliko na Skupštini bude razmatrano učešće Prištine.

Izvor: SV

Autor: SV

Foto: Igokea/Nenad Vuruna

"Ovo je moj lični stav i govorim u svoje ime. Znam da postoji neka inicijativa da Priština uđe u takmičenje, međutim, znam i da takva ideja nema podršku klubova“, rekao je Dodik.

On je istakao i da možda ima i onih koji bi to podržali.

“Moj stav po tom pitanju je jasan, ukoliko se o tome bude zvanično raspravljalo na Skupštini ABA lige Igokea će izaći iz takmičenja“, izjavio je Dodik za portal srpskainfo.com.

Na predstojećoj Skupštini ABA razgovaraće se o eventualnom ulasku Olimpijakosa u ABA ligu, ali i o tenzijama između Crvene zvezde i Budućnosti posle finalne serije plej-ofa, kao i o ugovoru sa Evroligom, koji ističe sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d