Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.05.2019.

17:25

Partizan ostao perfektan posle gostovanja Megi

Košarkaši Partizana pobedili su na gostovanju Mega Bemaks sa 90:81, u šestom kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Partizan ostao perfektan posle gostovanja Megi
Starsportphoto

Izabranici Andree Trinkijerija ostali su perfektni i posle ovog duela, što znači da su praktično obezbedili prvo mesto pred plej-of.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Vanja Marinković sa 17 poena, Jaramaz je imao 14, Pejdž 13, a Novica Veličković 12 poena.

Domaći tim predvodio je Goga Bitadze sa 24 poena, 15 skokova, četiri blokade i pet faulova, za 36 indeksnih poena.

Crno-beli bolje su otvorili utakmicu i već posle nekoliko minuta imali su +7, 2:9. Mega je uspela da se vrati do kraja deonice, međutim Pejdž je pogodio dve trojke i rezultat na semaforu bio je 19:23.

U drugoj četvrtini gledali smo lošu košarku, nizale su se greške na obe strane i ovaj period igra nije obećavao. Međutim, obe ekipe ušle su u dobar ritam pred kraj, pogotovo Partizan.

Na poluvreme otišlo se s rezultatom 36:48, pošto je Ognjen Jaramaz pogodio trojku uz zvuk sirene.

Tokom treće četvrtine crno-beli su uspeli da dođu i do +16, ali baš kao što je slučaj bio u prvom poluvremenu, Mega je uspela da se vrati. Proradio je šut za tri poena i pred poslednju deonicu, 67:73.

U poslednjem kvartalu nije se postavljalo pitanje pobednika, iako je domaći sastav uspeo da se sa -18 vrati na -7. Ipak, vremena je bilo malo i crno-beli su ostvarili zasluženo došli do trijumfa.

Meč pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve