Nova vest
Košarka

Sreda, 15.05.2019.

20:53

Budućnost u problemu – drugi poraz u nizu

Košarkaši Budućnosti poraženi su po drugi put u regularnom delu crnogorske Superlige, ovoga puta od ekipe Sutjeske rezultatom 84:74.

Izvor: SN

Autor: SN

Budućnost u problemu – drugi poraz u nizu
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Mečevima desetog kola je završen ligaški deo crnogorske košarkaške Superlige i dobili smo parove polufinala plej-ofa. Najinteresantniji duel poslednjeg desetog okla dolazi nam iz Nikšića, pošto je ekipa Sutjeske uspela da pobedi favorizovanu Budućnost rezultatom 84:74.

Tokom ovih deset kola regularnog dela, Budućnost ima 8 pobeda i 2 poraza, a prvi je stigao od Mornara iz Bara, međutim uprkos ovim porazima Budućnost je i dalje prvoplasirana na tabeli Superlige i sačuvala je prednost domaćeg terena pred početak doigravanja.

Sutjeska je napravila veliki podvig, a kada se pogleda činjenica da je Budućnost imala čak 10 poena prednosti u prvom kvartalu, a na poluvremenu tri poena prednosti, dolazimo do zaključka da je Sutjeskin uspeh daleko veći, a sve to zahvaljujući Nikoli Pavlićeviću.

Pavlićević je meč završio sa 32 poena, a trojke je šutirao 7/15. Knežević ga je ispratio sa 21 postignutim poenom i sedam asistencija. Što se tiče Budućnosti, najefikasniji su bili Barović sa 15, zatim Šehović sa 13 i Bel sa 12 postignutih poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve