Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.04.2019.

12:45

Obradović: Još korak do Fajnal fora

Košarkaši Fenerbahčea i Žalgirisa igraju večeras u Kaunasu od 19 časova četvrti meč četvrtfinala plej-ofa u Evroligi.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Obradović: Još korak do Fajnal fora
Foto: Starsport

Izabranici trenera Željka Obradovića praktično imaju u svojim rukama meč loptu pošto su u prethodnom susretu slavili kao gosti sa 66:57 i sada vode u seriji sa 2:1.

Tako je popularni Fener vratio brejk, pošto je Žalgiris u meču broj dva slavio u Istanbulu.

Pred četvrtu utakmicu Željko Obradović kaže da posao neće biti nimalo jednostavan.

Još malo je ostalo na putu do Fajnal fora u Vitoriji. Moramo da razumemo da je ovo uobičajena utakmica. Biće zanimljivo i borićemo se od prve do poslednje sekunde. Naravno da ćemo morati i da napravimo određene izmene u odnosu na prethodni susret, ali ništa preterano. Kada je reč o Žalgirisu, oni uvek igraju veoma agresivno, pa očekujem da slično nastupe i sada, rekao je Obradović.

Sinan Guler očekuje paklenu atmosferu u Kaunasu.

Igraćemo u paklenoj atmosferi, a mislim da će ovaj put sve biti i dosta napetije nego u drugoj utakmici. Ispred nas je veoma važnih 40 minuta i moramo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo došli do pobede. To će biti moguće samo ako se budemo držali zajedno na terenu“, rekao je košarkaš ekipe iz Istanbula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve