Nova vest
Košarka

Sreda, 24.04.2019.

15:45

Pešić: Tenzija je u ekipi, to je dobro

Na Dan svetog Đordija, zaštitnika Katalonije, košarkaši Barselone će se sastati sa Efesom, u trećoj utakmici plej-of serije Evrolige.

Izvor: SV

Autor: SV

Pešić: Tenzija je u ekipi, to je dobro
Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Legendarni košarkaški stručnjak na klupi katalonskog tima Svetislav Pešić je istakao da ne oseća pritisak, ali da je primetna tenzija u timu.

“To je dobro za koncentraciju. Ne vidim ni da oni osećaju pritisak. Motivisani su i žele da pobede. Imam jasnu ideju da ćemo se dobro braniti, ali su nam potrebni pamet i smirenost da bismo doneli dobre odluke“, rekao je Pešić.

Rezultat u seriji je 1-1, utakmica počinje u 21.00, a pola sata ranije će započeti takođe treći meč u seriji, između Baskonije i CSKA, gde je rezultat identičan.

Baskonija je iznenadila CSKA i ponela brejk iz Moskve. CSKA mora da vrati istom merom večeras (20.30), kako ne bi došao u vrlo nezgodnu situaciju.

Kvota na dvojku je 1,70, a na keca 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Baskonija - CSKA.

Očekivalo se da serija Barselone i Efesa bude najneizvesnija u četvrtfinalu Evrolige, a tako i jeste.

Trenutno je 1:1, a večeras (21.00) u Kataloniji kvota na Barsu je 1,50, dok je dvojka 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Efes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve