Nova vest
Košarka

Sreda, 24.04.2019.

14:07

Čović: Zvezda podržava napore Partizana da dobije pozivnicu za Evroligu

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je, prenosi Tanjug, "pružio podršku velikom rivalu Partizanu u naporima da dobije pozivnicu za mesto u Evroligi".

Izvor: SV

Autor: SV

Čović: Zvezda podržava napore Partizana da dobije pozivnicu za Evroligu
Foto: Starsport

Čović je, gostujući na televiziji Hepi, poručio da Beograd zaslužuje da ima dva učesnika u Evroligi, nakon što je Crvena zvezda pobedom u finalu ABA lige nad Budućnosti izborila za nastup sledeće sezone.

"Crvena zvezda u potpunosti podržava napore Partizana da dobije specijalnu pozivnicu Evrolige. Beograd kao najveći košarkaški centar u regionu zaslužuje da ima dva predstavnika u eliti", rekao je Čović.

Ranije je direktor ABA lige Krešimir Novosel najavio da bi jedan klub sa Jadrana mogao da dobije "vajld kard" za Evroligu, a u konkurenciji su još, navodno, Alba, Uniks, Lokomotiva i Darušafaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d