Nova vest
Košarka

Utorak, 23.04.2019.

17:10

Goga Bitadze se vraća u Megu

Gruzijski košarkaš Goga Bitadze do kraja sezone igraće u Megi, pošto mu se završila pozajmica, dok će ekipu napustiti Zoran Nikolić, koji se vraća u Budućnost.

Izvor: SN

Autor: SN

Goga Bitadze se vraća u Megu
Foto: Starsport

Izabranici trenera Dejana Milojevića u prvom kolu Super lige za tri od 20.00 gostuju Partizanu, a u odnosu na prethodni susret dve ekipe, u timu Mege će biti nekoliko promena.

U redove Mege je još ranije na pozajmicu za Superligu došao Dalibor Ilić iz Igokee, a danas mu se pridružio i Aleksa Zarić koji dolazi iz novosadske Vojvodine. Zarić je rodjen 28. marta 1998. godine, visok je 195 centimetara i igra na poziciji beka. Ove sezone je za Vojvodinu u Košarkaškoj ligi Srbije u proseku beležio 11,7 poena i 4,3 skoka.

Ipak, glavna stvar je povratak aktuelnog MVP–a ABA lige u redove Mega Leksa, Goge Bitadzea, koji ruku na srce nije imao baš najbolje finale u dresu podgoričke Budućnosti, koje su izgubili nakon maksimalnih pet utakmica od beogradske Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d