Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.04.2019.

19:22

Budućnost: Gađali nas kamenjem, stolicama, povređen Suad Šehović

Košarkaški klub Budućnost oglasio se saopštenjem, dok se još ne zna kada će i da li će početi majstorica finala ABA lige protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Izvor: SN

Autor: SN

Budućnost: Gađali nas kamenjem, stolicama, povređen Suad Šehović
Foto: StarSport

Saopštenje Budućnosti prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena.

"Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje sa svim mogućim tvrdim predmetima. Kovanicama, baterijama za telefon, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost Voli. Isti su pljuvali i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kol, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera".

Udaren je i Suad Šehović - ima povredu ruke i verovatno neće moći da igra, ako se meč bude i igrao, dodaju podgoričke Vijesti.

Pratite dešavanja iz Pionira u LIVE BLOGU B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d