Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.04.2019.

18:09

Podgoričani dočekani sa "Šiptari, Šiptari", Kol gađao kamermana VIDEO

Košarkaši podgoričke Budućnosti dočekani su ispred dvorane "Aleksandar Nikolić" skandiranjem "Šiptari, Šiptari".

Izvor: B92

Autor:B92

Podgoričani dočekani sa
Foto: B92

Grupa navijača crveno-belih uputila je uvrede i zvižduke ekipi Budućnosti, odmah po izlasku iz autobusa kod ulaza u dvoranu, javlja reporter Tanjuga s mesta događaja.

Tenzija se nije smirila ni na zagrevanju, kada je Amerikanac iz Budućnosti Noris Kol namerno pogodio loptom kamermana tik uz teren, posle čega su poleteli upaljači i plastične čaše s tribina.

Oko hale i u hali prisutne su velike bezbedonosne mere, skoro na svakom koraku. Odlučujuća utakmica za titulu prvaka ABA lige počinje u 19 sati.

Prethodno je, pre nekoliko dana, po završetku prve četvrtine utakmice Budućnost – Crvena zvezda, treće u finalnoj seriji ABA lige, izbila tuča u hali "Morača" u Podgorici.

Nekoliko navijača je, izgleda, nameravalo da se previše približi klupi na kojoj su bili crveno-beli, policija je najpre pokušala mirno da ih u tome spreči, a onda je došlo i do incidenta.

Pripadnici snaga za održavanje javnog reda i mira su morali da upotrebe silu da bi smirili grupu huligana, jedan od njih je izveden iz dvorane.

Navijači su takođe vređali, pljuvali. Na kraju je ispražnjen deo tribine.

Pratite dešavanja iz Pionira u LIVE BLOGU B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d