Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.04.2019.

15:40

Sudije tražile zaštitu policije, Zvezda će preispitati učešće u ABA ligi

Nebojša Čović, prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, smatra da ishod ishod pete utakmice finala ABA lige, ne bi trebalo da utiče na ovaj stav.

Izvor: S.R.

Autor: S.R.

Sudije tražile zaštitu policije, Zvezda će preispitati učešće u ABA ligi
Foto: Starsport

“Ja stvarno mislim da Zvezda, kako god se završi ovaj meč, trebalo bi da preispita učešće u regionalnoj ligi. U Podgorici je sada bilo tri do pet puta gore nego prošle godine. To ponašanje, vređanje moje žene, Filipove majke, to je odvratno… Optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice”, rekao je između ostalog Nebojša Čović u jutarnjem progamu “Happy” televizije.

On je pozvao navijače Crvene zvezde da večeras koretno navijaju.

“Molim za fer navijanje. Najgore je ako funkcinišemo po principima osvete i mržnje. Ne volim da se uvlačim u blatu, ali nekada me nateraju. Posle ne možete da se operete, očistite odelo, a ne ne mogu da stalno navlačim čizme do kukova”.

Pričao je Čović i o sudijama:

“Mogli smo sve da rešimo u Podgorici, imali smo dobar rezultat, 12 poena prednosti koji su volšebno nestali... Ne bih da komentarišem suđenje. Dešava se još jedna čudna stvar. Arbitri za večarašnju utakmicu tražili pratnju i zaštitu policije. Ja zato molim navijače da se ponašaju kako treba. Mi smo nadmoćni i bolji. Nadam se da ćemo igrati 12 protiv 12”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d