Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.04.2019.

12:01

Psovke i uvrede na dočeku Podgoričana u Beogradu

Košarkaši podgoričke Budućnosti doputovali su sinoć u Beograd na petu utakmicu finala plej-ofa ABA lige (2:2), koja se igra večeras od 19 sati.

Izvor: B92

Autor:B92

Psovke i uvrede na dočeku Podgoričana u Beogradu

Već na aerodromu “Nikola Tesla” dočekalo ih je nekoliko navijača Crvene zvezde, koji su uvredama “zatrpali” goste iz Podgorice, a na udaru je posebno bio Nemanja Gordić, ako i trener Jasmin Repeša.

“Gov.a šiptarska”, “pi.ketina smrdljiva”, “tebe ćemo je.ati”, samo je deo “repertoara koji se mogao čiti.

Uoči početka serije atmosfera se podgrevala saopštenjima, zatim su tokom prve dve utakmice finalne serije navijači Crvene zvezde horski vređali ekipu Budućnosti, a onda je Jasmin Repeša, trener Pogoričana, održao zapaljiv govor posle druge utakmice.

Ono što se potom dešavalo na trećoj utakmici, a prvoj u Podgorici, ne treba ni trošiti reči. katastrofalna organizacija, navijači na terenu, pljuvanje, pretnje, gađanje svim i svačim…

Četvrta utakmica je odigrana u normalnijoj atmosferi, ali navijači Crvene zvezde nisu zaboravili šta se dešavalo u prethodnoj pa su na Tvitteru objavljeni svi detalji gostovanja Podgoričana. Od satnice dolaska, smeštaja, termina treninga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d