Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.04.2019.

10:30

Zvezda i Budućnost večeras za titulu u ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova (prenos na O2 TV) igraju u Beogradu majstoricu protiv podgoričke Budućnosti za trofej ABA lige i plasman u Evroligu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda i Budućnost večeras za titulu u ABA ligi
Foto: Starsport

Zvezda nije iskoristila dve šanse u Podgorici nakon 2-0 u finalnoj seriji, pa će novi meč u hali "Aleksandar Nikolić" da odluči o šampionu Jadrana u sezoni 2018/2019.

Ono što je sigurno je da crnogorski tim čeka vruća atmosfera krcate hale, pošto su sve karte rasprodate veoma brzo.

Vreme je da saznamo ime šampiona ABA lige. Večeras od 19.00 u Pioniru Zvezda čeka Budućnost u majstorici, posle naelektrisane četiri utakmice. Čist kec je 1,35, pobeda Zvezde s više od 6,5 poena razlike nosi kvotu 1,85, a dvojka je 3,50. Pogledajte OVDE sve kvote kladionice MOZZART na Zvezda - Budućnost.

"Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici, ali smo u potpunosti okrenuti ovome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja. Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunsku koncentraciju 40 minuta i hladnu glavu", rekao je trener Zvezde Milan Tomić.

Bili Beron je bio lider Zvezde u dosadašnjim mečevima, a kvota da će večeras Podgoričanima ubaciti više od 13,5 poena je 1,85. Pogledajte
OVDE sve kvote kladionice MOZZART na poene igrača u majstorici finala ABA lige.

On je dodao da je neophodno da njegov tim iskoristi veliku energiju sa tribina.

"Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige", izjavio je trener crveno-belih.

Utakmicu koja počinje u 19 časova možete pratiti na televiziji O2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve