Nova vest
Košarka

Nedelja, 21.04.2019.

19:29

Rasprodat "Pionir" – ko nema kartu, ima video bim

KK Crvena zvezda mts obavestila je javnost da su sve ulaznice za peti meč finala plej-ofa ABA lige rasprodate.

Izvor: LN

Autor: LN

Rasprodat
Foto: KK Crvena zvezda

"Klub se izvinjava svima koji nisu došli do ulaznice, jer je interesovanje za meč nezapamćeno. KK Crvena zvezda mts postaviće ispred dvorane 'Aleksandar Nikolić' video bim za sve koji žele da prate meč, a nemaju ulaznicu", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Još od ranih jutarnjih časova na terenima na Malom Kalemegdanu i ispred prostorija kluba stvorila se ogromna gužva, kako se navodi nezapamćena kada je jedna utakmica Crvene zvezde u pitanju, čak i u evroligaškim okvirima.

Zvezda je uz izvinjenje navela da će ispred tribine A (kod blagajne) hale "Aleksandar Nikolić" biti postavljen video bim kako bi svi oni koji žele mogli da prate utakmicu crveno-belih.

"Svi ostali koji su došli do ulaznica mole se još jednom da fer i sportski navijaju, kao i da znatno ranije dođu u dvoranu, zbog velikog interesovanja i detaljnih kontrola na ulazima", dodaje se iz kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve