Nova vest
Košarka

Nedelja, 21.04.2019.

14:10

Tomić veruje u pobedu pred svojim navijačima

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da će njegova ekipa protiv Budućnosti morati da bude koncentrisana tokom svih 40 minuta.

Izvor: SN

Autor: SN

Tomić veruje u pobedu pred svojim navijačima
Foto: Starsport

"Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunski koncentraciju 40 minuta, hladne glave, ali koristeći ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige", rekao je Tomić.

Odlučujuća peta utakmica finalne serije ABA lige između Zvezde i Budućnosti igraće se sutra u hali "Aleksandar Nikolić".

"Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici, ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina, i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja", rekao je trener crveno-belih.

Interesovanje za sutrašnju utakmicu je veliko, a Dejan Davidovac je kazao da će "huk s tribina" mnogo znaiti crveno-belima.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica u ponedeljak, ali pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti",
rekao je Davidovac.

On je napomenuo da ekipa mora da ispoštuje dogovor iz svlačionice.

"Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov",
zaključio je Davidovac.

Kapije hale "Aleksandar Nikolić" otvaraju se u 16.30, zato klub apeluje na sve navijače da dođu što ranije u halu, kako se ne bi stvarale velike gužve.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igraće se u ponedeljak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve