Ulaznice za meč Zvezda - Budućnost od nedelje u prodaji

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će prodaja ulaznica za peti meč finala ABA lige protiv Budućnosti početi u nedelju, 21. aprila.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Poznato je da će Zvezda u ponedeljak od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati Budućnost u meču koji će odlučiti šampiona ABA lige.

"Interesovanje za ovaj meč je nezapamćeno i Crvena zvezda bi, na osnovu trebovanja i zahteva zainteresovanih navijača, mogla da popuni i stadion 'Rajko Mitić'", navodi se na sajtu crveno-belih.

Karte će za taj meč će se prodavati od nedelje u 12.00 u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Cena ulaznica za tribine A, B, C i D je 500 dinara, za parter B je potrebno izdvojiti 800, za belu ložu 1.000, za plavu 1.200, a za VIP ložu 1.500 dinara. Karte za mesta pored terena koštaju od 3.000 do 6.000 dinara.

Zvezda je u saopštenju podsetila da je pri kupovini ulaznica potrebno priložiti ličnu kartu i da jedna osoba može da kupi maksimalno dve karte.

Klub je istakao i da nijednom navijaču Budućnosti "sa ili bez obeležja kluba" neće biti omogućen ulaz u dvoranu "bez obzira da li on došao organizovano ili samoinicijativno".

"Takođe, kao i pred utakmice 1 i 2, neće biti dozvoljeno grupisanje pripadnika delegacije Budućnosti u obližnjim lokalima, niti će im biti dozvoljen pristup dvorani. U skladu sa reciprocitetom, 3 (TRI) člana delegacije Budućnosti, bez dodatnih članova, biće u prilici da uđu u dvoranu", navodi se u saopštenju.