"Ovakvu mržnju nisam doživeo ni u Zagrebu tokom rata"

Član uprave KK Crvena zvezda Saša Vlaisavljević užasnut je dešavanjima na meču protiv Budućnosti u Podgorici.

Izvor: B92, Blic Srbija
Podeli
Foto: ABA/Budućnost VOLI
Foto: ABA/Budućnost VOLI

* Zvezdino skandalozno drugo poluvreme ostavilo Budućnost u životu!
* Repeša: Da uzmem pištolj i ubijem se?

Budućnost je pobedila Zvezdu 80:72 i smanjila na 1-2 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige, a meč u Podgorici je obeležio i napad domaćih navijača na goste tokom prvog poluvremena.

"Bio sam za vreme rata i u Zagrebu, i u Hrvatskoj, ovakvu mržnju nisam video. Pogledajte, ovim su nas gađali (pokazao je na veliki metalni predmet). Ko je mogao da očekuje ovako nešto!? Ne znam šta da očekujemo od narednog meča, sada smo živu glavu izvukli! Previše je sveže da bih mogao da nešto kažem, ali živu glavu smo izvukli", rekao je Vlaisavljević za "Blic".

Kako je naveo, ne zna šta da očekuje od narednog meča, jer su sada Begradjani jedva živu glavu izvukli.

Foto: KKCZ
Foto: KKCZ

* Incident u Morači – "Varvari" napali klupu Zvezde FOTO/VIDEO
* Tomić: U ovakvim uslovima ne možeš da odigraš kvalitetno

"Previše je svež da bih mogao da nešto kažem, ali živu glavu smo izvukli. Ispljuvani smo 40 minuta... Niko me u životu nije pljuvao, tako da pozdravljam (trenera Budućnosti, Jasmina) Repešu, što se tiče (njegovih komentara oko) pljuvanja. Bolje da ništa ne kažem više", istakao je Vlaisavljević.

Upitan da prokomentariše to što je pomenuti strateg Podgoričana istakao da je "u Beogradu bilo gore", jedan od čelnika KK Crvena zvezda kratko je odgovorio:

"Ne mogu da zaoštravam situaciju, nisam u toj funkciji, hoću da pomognem Zvezdi da osvoji ABA titulu i da odemo u Evroligu. Ali, ljudi, mi smo 40 minuta pljuvani!".

Foto: KKCZ
Foto: KKCZ