Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.04.2019.

22:28

Beron: Mislio sam da će biti teže VIDEO

Bili Beron je jedan od najboljih Zvezdinih igrača ove sezone i pred gostovanje u Podgorici rekao je da njegova ekipa mora da odigra još bolje.

Izvor: SN/LN

Autor: SN/LN

Beron: Mislio sam da će biti teže VIDEO
Foto: Starsport

"Pokazali smo karakter, moramo da nastavimo u istom ritmu i to je sve o čemu trenutno razmišljamo. Ova utakmica je gotova i znamo da oni neće igrati ovako u sredu pošto će biti paklena atmosfera", kratak je bio Bili Beron.

Zvezdin bek šuter je u kratkim crtama analizirao utakmicu.

"Mislio sam da će utakmica biti dosta teža, igrali smo odličnu odbranu, držali smo se plana igre, pravili smo serije i oni su pravilin serije. Utakmica broj dva je uvek teška, nikada nije lako pobediti u dve utakmice u nizu, a mi smo imali jako dobrih nekoliko dana i u sredu ćemo igrati još važniji meč od ova dva i moramo da igramo još jače pošto nas očekuje paklena atmosfera i videćemo šta možemo da uradimo"

Na pitanje da li očekuje bolju predstavu Budućnosti u Podgorici, Beron je rekao:

"Svakako. Imaju odličan, talentovan tim, njihovi navijači će napuniti halu i biće vrlo vrlo glasni, pa će i oni igrati sa više energije i mi ćemo morati da izjednačimo tu energiju"


Prokomentarisao je i odlične procente šuta koje je njegova ekipa imala u ove dve utakmice, pogotovo u ovom drugom meču.

"Imali smo otvorene šuteve. Pratili smo način njihove odbrane, dobro smo igrali pik end rol, ekstra pas nije kasnio, tako da smo imali veliki broj otvorenih šuteva, što je bila zasluga nesebičnosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve