Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.04.2019.

22:30

Čović: Nema opuštanja, igramo kao tim i to se vidi na terenu VIDEO

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović bio je zadovoljan nakon pobede svog tima nad ekipom Budućnosti i naveo da ne sme biti opuštanja u redovima Crvene zvezde.

Izvor: SN

Autor: SN

Čović: Nema opuštanja, igramo kao tim i to se vidi na terenu VIDEO
Foto: Starsport

Prvo pitanje za Filipa Čovića je bilo šta bi on ocenio kao ključno da se dođe do ovako ubedljive pobede, kao što je Zvezda savladala Budućnost sa 107:69.

"To sam baš hteo da kažem, ne smemo da se opuštamo, moramo da imamo koncentraciju i fokus samo na teren i da nas ništa drugo ne zanima i to je stvar broj 1 koju treba da radimo"
, rekao je Filip Čović.

Na konstataciju da je bilo tenzija na ovom meču, Čović je bio jasan.

"To je normalna stvar za ovakve utakmice, nije to ništa neočekivano", poručio je Čović i takođe je odgovorio na pitanje da li su očekivali teži posao, "Sigurno da uvek očekujete teži posao, iako rezultatski deluje da je to bilo lako mi smo krvavim radom došli do svega ovoga, to nam znači jer pobeđujemo kao tim".

Čak petorica košarkaša Crvene zvezde završilo je meč sa dvocifrenim učinkom.

"Nisam pratio statistiku, ali to je super. Prošli put su bili svi sa nekih 7,8 poena i to nam jako znači. Cirbesa i Odža pokušavamo da razigramo što više i to se vidi na terenu nije nikakva tajna i imamo rezultat iz toga. Moramo imati balans u igri i unutra i spolja. Nama je dovoljna pobeda i od jednog poena razlike, i tako da je bilo, bilo bi isto jer smo pobedili iako je ovako lakše. Bitno je da se skoncentrišemo i da odigramo maksimalno sledeću utakmicu u sredu", završio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve